Két olyan iparág, ahol a megbízhatóság kiemelten kritikus.

A Moxa IEC 61850-3 Ethernet switcheit kifejezetten alállomási környezetre fejlesztette ki. Az összes PowerTrans switch megkapta az IEC 61850-3 és IEEE 1613 tanúsítványokat, melynek értelmében a KEMA labroatóriumában elvégzett tesztek során csomagvesztés nélkül megfeleltek a GOOSE teszteken.

Ezen túlmenően a MAVIR OVRAM laboratóriumában és letesztelték a Moxa PT-7728-as switcheket, melyek szintén megfeleltek a teszteken, erről a jegyzőkönyv itt érhető el.

A menedzselt PowerTrans switchek az időszinkronizáláshoz támogatják az IEEE 1588 Precision Time Protocolt, mely az elosztott, nagyobb alállomási hálózatok esetén egyre inkább elvárás.

A magas szintű, 0ms átkapcsolási idejű redundáns protokollokat (HSR és PRP) támogató Redbox (redundancia doboz) és beágyazott modul már elérhetőek, valamint 2015. 2. felében érkeznek a HSR/PRP protokollokat támogató rack-be szerelhető switchek is.

 

A Moxa ToughNet (TN-5000 sorozat) menedzselt és nem menedzselt ipari Ethernet switchek az M12-es csatlakozók által megbízhatóan működnek olyan környezetben is, ahol nagy a rázkódás, pl. közlekedési eszközökön (vasúti kocsik, metró, villamosok, buszok, stb.) történő használat esetén. Az EN50155-ös tanúsítvány biztosítja a vasúti kocsikon történő megbízható működést.

A Power-over-Ethernet (PoE) portok és a gigabites csatlakozás ideális gerinchálózati megoldást nyújt vasúti kommunikációs hálózatokhoz, utastájékoztató és videó-felügyeleti rendszerekhez.

Az Ethernet infrastruktúrán túlmenően átfogó megoldást nyújtunk EN 50155 és EN 50121 tanúsítvánnyal rendelkező termékekből: IP kamera, videó rögzítő, számítógép, kijelző, távoli I/O, RTU, soros-Ethernet konverter, 3G/4G és Wifi router, stb.

 

A GSM-R kommunikációhoz a Triorail hivatalos magyarországi disztribútoraként a piacvezető német gyártó beágyazott GSM-R moduljait, soros és USB porton elérhető GSM-R termináljait és GSM-R tesztrendszereit ajánljuk.