Ipari beágyazott számítógépek, ipari PC-k

A beágyazott számítógépeket kifejezetten 1-1 célalkalmazáshoz, pl. protokoll konverzióhoz (egyedi protokollokat pl. Modbusra, SNMP-re, stb.) , adatgyűjtéshez, puffereléshez, mérlegek illesztéséhez és számos más alkalmazásokhoz ajánljuk.

A Moxa a soros-Ethernet szereverekből alakított ki szabadon programozható soros-Ethernet szereveket, majd később a különböző perifériákkal ellátott beágyazott számítógépeket Linux, Windows CE és XP Embedded operációs rendszerekkel látta el. A Moxa az összes beágyazott számítógépet előre telepített operációs rendszerrel, konfiguráló szoftverrel, példaprogramokkal, és minden olyan  eszközzel szállítja, ami szükséges a fejlesztéshez. A Moxa számítógépek nem tartalmaznak mozgó alkatrészt (pl. merevlemez, ventilátor), ezért sokkal megbízhatóbbak, mint a hagyományos ipari PC-k, és az áramfelvételük is lényegesen alacsonyabb.

Ma már a felhasználók több száz különböző modellből választhatnak, a döntéshez pedig az alábbi szükségeleteket érdemes meghatározni:

  • Teljesítmény- és memóriaigény (pl. x86-os, vagy RISC-alapú gépre van szükség)l20140731115344
  • Milyen tároló kapacitás szükséges? (SD, CF kártya, SATA -HDD, SSD)
  • Hány db soros és Ethernet portra van szükség?
  • Milyen további perifériákra van szükség (digitális I/O, analóg I/O, USB, stb.)
  • Vezeték nélküli kapcsolatra is van szüksége (Wireless LAN, GSM/GPRS/EDGE)?
  • Milyen operációs rendszert szeretne használni: Linux, Win CE, XP Embedded?
  • DIN-sínre, falra vagy 19″ rack-be szeretné szerelni az eszközt?

Amennyiben a fejlesztéshez támogatásra van szüksége, vagy Ön nem tudja egyedül elvégezni a programozási feladatokat, lépjen velünk kapcsolatba, nagy tapasztalattal rendelkező alkalmazásfejlesztő kollégáink készséggel állnak rendelkezésére.

Tovább a termékekhez…