Az APACER – “digitális tárhely integrátor”, úttörő a memória modulok és az ipari SSD megoldások gyártásában. Az Apacer a memória modulok elismert gyártója, termékeit csakúgy használják a digitális multimédiás alkalmazásokban, mint a digitális adatok tárolására, olvasására és megosztására.

Miért éppen APACER?

Nagyfokú szakértelem

Az Apacer DRAM modul fejlesztése alatt arra fektetik a fő hangsúlyt, hogy vertikálisan illeszkedjen az iparágba, amely lehetővé teszi olyan memória modulok gyártását, melyek eleget tesznek mind a minőségi, mind a teljesítmény követelményeknek, mégis egyszerűen integrálhatók különböző megoldásokba.

Csúcsminőségű alkatrészek

Az Apacer csakis a legmegbízhatóbb és széles körben elismert alkatrészeket használja. A rendszer specifikus modellek gyártásánál szigorúan ellenőrzik az alapanyagokat, hogy így biztosítva legyen az optimális teljesítmény és funkcionalitás, ezzel garantálva a működését a legnehezebb feltételek mellett is.

Garantált megoldások

100%-os tesztelés: amint először kezébe vesz egy modult, az már bizonyított. Az Apacer tesztnek vet alá minden egyes cellát minden egyes chipen, minden modulon. Ez a legátfogóbb vizsgálat az iparban. Az Apacer kizárólag kipróbált, kompatibilis és garantált megoldásokat kínál.

Élethosszig tartó garancia

Az Apacer annyira biztos a tervezés, felépítés és tesztelés folyamatában, hogy élethosszig tartó garanciát biztosít minden DRAM modulra. Ez azt jelenti, hogy addig biztosítva van az eszköz, amíg azt birtokolja és soha nem kell aggódni a modul épsége miatt.

Termékek

SATA SSD sorozat

2.5″ SATA SSD
1.8″ SATA SSD
mSATA
SATA disk modul
M.2 (NGFF)
SATA disk chip

PATA SSD sorozat

2.5″ PATA SSD
1.8″ PATA SSD
ATA disk modul
ATA disk chip

Flash kártya sorozat

Ipari CompactFlash
Ipari CFast kártya
Ipari SD
Ipari microSD

USB SSD sorozat

USB disk modul
USB Flash drive

Innovatív SSD sorozat

2.5″ Ultra-Slim SATA SSD
2.5″ Combo SATA SSD