Ipari wireless LAN

Moxa vezeték nélküli megoldások ipari wireless LAN-ra: 802.11a/b/g/n/ac

A Moxa vezeték nélküli Access Pointok akkor is lehetővé teszik az eszközök Ethernet hálózatra történő csatlakoztatását, amikor kábel nem használható vagy nincs kiépítve.

A Moxa Access Pointokat igazi ipari körülményekre tervezték: duál-RF kivitellel 2,4 és 5GHz-en párhuzamosan tudnak kommunikálni, így a vezeték nélküli redundancia is biztosított, a tápellátási (akár PoE is) és az Ethernet hálózati redundancia mellett. A Moxa AWK Wifi Access Pointok támogatják a szabványos 802.11 a/b/g szabványokat, valamint már az új 802.11n szabványt is, a nagy sávszélesség-igény érdekében.

A Moxa AWK-4121 és AWK-6222 eszközök IP68-os védettségi szinttel bármilyen kültéri környezetben használhatóak, nem számít a por, vagy a víz!

A Moxa AWK eszközök rendelkeznek EN50155 tanúsítvánnyal, így megbízhatóan használhatóak vasúti kommunikációs rendszerekhez, pl. az állomások és a vasúti kocsik közötti kommunikációhoz.

Ipari celluláris (mobil) kommunikáció

Intelligens GSM/GPRS/EDGE modemek, HSDPA/UMTS kommunikáció, IP routerek

A Moxa ipari mobil kommunikációs termékei megbízható megoldást biztosítanak a soros vonalon és Etherneten kommunikáló eszközökkel a távoli kommunikációhoz. Az eszközöket ipari körülményekre és folyamatos működésre tervezték, így tudunk megbízható GSM, GPRS, EDGE, UMTS, HSPA és LTE kommunikációs megoldást biztosítani.

Mivel – a többi Moxa eszköz mellett – minden egyes ipari GSM, GPRS, EDGE, HSPA és LTE terméket is 3-szor tesztel a Moxa, ezért a termékekre 5 év garanciát tudunk vállalni.

Már elérhetőek az új HSPA+ és LTE szabványokat támogató eszközök, melyek még nagyobb adatátvitelt biztosítanak, így akár videók valós idejű feltöltését is lehetővé teszik.

A “szokásos”, ipari Moxa kivitel mellett két fontos funkciót érdemes szem előtt tartani:

  1. Távoli vezérlés SMS-ben (Remote SMS control): különböző SMS-ben küldhető parancsok segítségével lekérdezhetjük a router állapotát (pl. IP cím), vagy akár újra is indíthatjuk az eszközt.
  2. A GuaranLink funkció segítségével folyamatos kapcsolatot biztosíthatunk, hiszen beállítható, hogy a hálózati kapcsolat elvesztése során hány alkalommal és milyen időközönként próbáljon meg újrakapcsolódni a hálózathoz.

Ezek a funkciók is mind az átfogó távfelügyeletet szolgálják, hiszen a cél az, hogy minél ritkábban kelljen a távoli helyszínre elutazni, és inkább mindent az irodából vagy egy központi helyről el tudj intézni.