ISO 9000 FÓRUM Egyesület

Beginning of partnership: 2017

Az ISO 9000 FÓRUM Egyesület 1994 december 14-én alakult meg. Az ISOFÓRUM olyan szervezetek egyesülése, amelyek rendelkeznek valamilyen tanúsított irányítási rendszerrel vagy elkötelezettséget tanúsítanak a minőségszemlélet terjesztése, illetve a minőségfejlesztési eszközök gyakorlatba ültetése érdekében.

Tagjaink a KKV-k, nagyméretű ipari vállalatok, szolgáltató szervezetek, közoktatási és felsőoktatási intézmények, egészségügyi és szociális intézmények, tanúsító szervezetek, tanácsadó szervezetek, stb. vannak. Az Egyesületnek közel 300 jogi tagja és több 200 egyéni tagja van.

Tagjaink között vannak az európai és a Nemzeti Minőségi Díj nyertes cégek (OPEL Hungary, Ericsson Kft., Taurus Kft., Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt, stb.), a magyarországi nagy vállalatok (MVM Zrt, MVM OVIT Zrt, Paksi Atomerőmű, MOL Nyrt, Magyar Posta Zrt.) és a Magyarországon működő legjobb vállalatok is (AUDI Motor, Mercedes-Benz, KNORR-Bremse Kft., SIEMENS Kft, Magyar Telekom, Continental Automotive Kft., Robert Bosch Kft., Electrolux-Lehel Kft.) és több felsőoktatási intézmény is, akiktől nagyon sokat lehet tanulni.

Az Egyesületen belül 1999. óta Egészségügyi Ágazat, 2003. óta Oktatási Ágazat, 2014. évtől Építésügyi Ágazat  is működik. Az elnökség igyekszik teljes mértékben a tagság érdekeit szolgálni és nagy hangsúlyt fektet a szakmai rendezvények szervezésére.

További részleteket itt talál.

Arrow
Contact us
Place
H-1138 Budapest,
Dunavirág utca 2–6. I. torony 4. em. (Gateway Office Park)
Mobil
Email
mail@comforth.hu
Follow us!
Facebook Youtube Linkedin
Contact us
Follow us!