HARDVER

Az ipari megoldásokhoz olyan hardverekre van szükség, amelyek a szélsőséges körülmények (extrém hőmérséklet, por, pára, rázkódás, stb) ellenére is maximális megbízhatósággal működnek. Az általunk forgalmazott ipari hardverek mind maximálisan teljesítik ezeket a kívánalmakat, így stabil alapként szolgálnak az IoT és ipar 4.0 rendszerekhez. Redundáns működésűek, a teljes életút-költségük alacsony (TCO), tehát a gyártók a működési évek során ráfordítandó költségek minimalizálására törekedtek. Mindemellett kifejezetten az OT mérnökök számára fejlesztették ezeket a hardvereket, így a konfigurációhoz nem szükséges a - klasszikus értelemben vett - magas szintű informatikai tudás.

Termékeink
Referenciák
Képviselt Gyártók
Saját szervezésű rendezvényeink
Rendezvények, amiken részt vettünk
Konzultáció

Az ipari automatizálási, illetve ipar 4.0 termékek azért születtek, hogy a legátláthatóbbá tegyék bármely üzem működését, jelentősen fokozva ezzel a termelés hatékonyságát. Előfordul azonban, hogy már működik valamifajta ipar 4.0 berendezés vagy eszköz adott vállalatnál, ám kevés ismerete van a felhasználóknak arra, miképp is lehetne az eszköz tudását a legjobban kihasználni.
Mivel a Com-Forth a saját megoldásai mellett a világ vezető IoT és ipar 4.0 megoldásait készítő gyártók termékeit forgalmazza, pontosan ismerjük az említett hardverekben és szoftverekben rejlő potenciált, így szervezett konzultáció keretében szívesen megismertetjük az adott eszközzel bármely üzem operatív vagy vezető munkatársait, hogy a legtöbbet legyenek képesek kihozni a már rendelkezésükre álló infrastruktúrából, rendszerekből a hatékonyabb gyártásért.

 

TOVÁBB>
Munkatársak
Bóna Péter
Bóna Péter
Ügyvezető Igazgató
Melegh György
Melegh György
Presales & support mérnök
Kovács Gergely
Kovács Gergely
vezető szoftverfejlesztő
Hóringer Tamás
Hóringer Tamás
alkalmazásfejlesztő mérnök
Nagy Gábor
Nagy Gábor
alkalmazásfejlesztő mérnök
Herczku Róbert
Herczku Róbert
Üzletfejlesztési szakértő
Hetényi Petra
Hetényi Petra
Business Development Manager
Tokovics Ákos
Tokovics Ákos
Business Development Engineer
Péntek Petra
Péntek Petra
Sales & Finance Support Team Lead
Márkus Judit
Márkus Judit
Sales Support Specialist
Nagyné Hajdu Tímea
Nagyné Hajdu Tímea
Sales Support Specialist
Köles Ibolya
Köles Ibolya
Sales Support Specialist
Sajtómegjelenések
arrow
Rólunk

30 év az ipari informatika jegyében
Cégünk, az 1988-ban alapított Com-Forth Kft. egy magyar tulajdonban lévő, stabil pénzügyi háttérrel rendelkező családi vállalkozás, amely innovatív ipari informatikai megoldásaival az évek során több száz gyártó cégnek és egyéb vállalatnak segített hatékonyabbá tenni a termelését, illetve a gépei, berendezései közötti kommunikációt.

Költségcsökkentés automatizálással
Átfogó és egyedi automatizálási megoldásokat, ipari kivitelű hardvereket, szoftvereket és rendszereket szállítunk partnereinknek, amellyekkel minimalizálhatóak a karbantartási és hosszú távú üzemeltetési költségek. Rendszerintegrátor megrendelőink számára olyan eszközöket biztosítunk, amelyekkel gyorsan és hatékonyan tudnak dolgozni, és nem kell aggódniuk a rendszer és komponenseinek megbízhatósága miatt. Ipari alkalmazásokra szabott megoldásainkat nagy múlttal rendelkező gyártók a MOXA és az OPTO22 robusztus hardvereire és a GE Digital, a Microsoft, a PTC és a SAS szoftver komponenseire építjük.

Kicsiknek és óriásoknak is
Nagy multinacionális vállalatokkal, valamint kis- és középvállalatokkal egyaránt dolgozunk: megbízóink éppúgy kikerülnek az energetika, gyógyszergyártás, vegyipar, élelmiszeripar, olaj- és gázipar területéről, mint az automatizálással, informatikával és biztonságtechnikával foglalkozó rendszerintegrátorok közül. A cél ugyanis azonos: a meglévő géppark, eszközrendszer automatizálása, hatékonyságának javítása a digitális ipari technológia legmegbízhatóbb hardvereivel és az ezeket működtető, a megrendelő igényeire szabott szoftvereinkkel.

Bonyolult? Segítünk!
Az ipar 4.0 meglehetősen komplex szakterület, így a legtöbb vállalat óvatos, miképp vágjon bele, hogyan induljon el, milyen fejlesztésekkel kezdjen. Ezt felismerve készséggel állunk rendelkezésükre elérhetőségeinken, ahol kollégáink felkészülten fogadják hívásaikat, e-mailjeiket, és kötelezettségmentesen segítenek az első lépésekben. Emellett cégünk saját konferenciákat szervez, gyakran adunk elő szakmai fórumokon, rendezvényeken. Konzultációs lehetőséget biztosítunk, rendszerintegrátori rendszert építettünk ki, kiállítóként részt veszünk rangos szakmai rendezvényeken (Pharm Connect Congress, Védelmi és Irányítástechnikai Fórum, Lean Forum). 

A digitális technológia hatékonyságnövelő lehetőségein túl töretlenül hiszünk az emberekben: kiváló kollégáinkban, akik precízen elvégzett munkával és intuitív figyelemmel kísérnek minden projektet, és a szakértelem mellett kiemelkedő ügyfélkapcsolatról gondoskodnak.


Bóna Judit, Bóna Péter

Ügyvezetők

 

Dun & Bradstreet tanusitvany


Timeline COMFORTH ELISMERÉS
Arrow
Kapcsolat
Place
H-1138 Budapest,
Dunavirág utca 2-6. I. torony 4. em. (Gateway Office Park)
Mobil
Email
mail@comforth.hu
Kövessen minket!
Facebook Youtube Linkedin
Kapcsolat
Kövessen minket!