SZOLGÁLTATÁS

Több mint 30 évnyi professzionális tapasztalattal, felmérésekkel, tanácsadással, tervezéssel, képzésekkel, saját fejlesztésű rendszerekkel támogatjuk a gyártási folyamatok ipar 4.0-ra való terelését. Konzultációs alkalmakat és szemináriumokat tartunk specifikus témákban, valamint iparági rendezvényeket szervezünk, hogy minél több cég rögös útját tudjuk egyengetni az ipar 4.0 felé vezető ösvényen.

Termékeink
Referenciák
Képviselt Gyártók
Együttműködő partnereink
Saját szervezésű rendezvényeink
Rendezvények, amiken részt vettünk
Konzultáció

Az ipari automatizálási, illetve ipar 4.0 termékek azért születtek, hogy a legátláthatóbbá tegyék bármely üzem működését, jelentősen fokozva ezzel a termelés hatékonyságát. Előfordul azonban, hogy már működik valamifajta ipar 4.0 berendezés vagy eszköz adott vállalatnál, ám kevés ismerete van a felhasználóknak arra, miképp is lehetne az eszköz tudását a legjobban kihasználni.
Mivel a Com-Forth a saját megoldásai mellett a világ vezető IoT és ipar 4.0 megoldásait készítő gyártók eszközeit forgalmazza, pontosan ismerjük az említett hardverekben és szoftverekben rejlő potenciált, így szervezett konzultáció keretében szívesen megismertetjük az adott alkalmazással bármely üzem operatív vagy vezető munkatársait, hogy a legtöbbet legyenek képesek kihozni a már rendelkezésükre álló eszközökből, rendszerekből a hatékonyabb gyártásért.

TOVÁBB>
Munkatársak
Kovács Gergely
Kovács Gergely
vezető szoftverfejlesztő
Tőkey Zoltán
Tőkey Zoltán
vezető szoftverkonzulens
Misik Zoltán
Misik Zoltán
Vezető alkalmazásfejlesztő mérnök
Sós András
Sós András
alkalmazásfejlesztő mérnök
Hóringer Tamás
Hóringer Tamás
alkalmazásfejlesztő mérnök
Nagy Gábor
Nagy Gábor
alkalmazásfejlesztő mérnök
Melegh György
Melegh György
Presales & support mérnök
Bóna Péter
Bóna Péter
Ügyvezető Igazgató
Nagy Ferenc
Nagy Ferenc
alkalmazásfejlesztő mérnök
Hrubi Gyula
Hrubi Gyula
alkalmazásfejlesztő mérnök
Herczku Róbert
Herczku Róbert
Üzletfejlesztési szakértő
Tokovics Ákos
Tokovics Ákos
Business Development Engineer
Sajtómegjelenések
arrow
Rólunk

30 év az ipari informatika jegyében
Cégünk, az 1988-ban alapított Com-Forth Kft. egy magyar tulajdonban lévő, stabil pénzügyi háttérrel rendelkező családi vállalkozás, amely innovatív ipari informatikai megoldásaival az évek során több száz gyártó cégnek és egyéb vállalatnak segített hatékonyabbá tenni a termelését, illetve a gépei, berendezései közötti kommunikációt.

Költségcsökkentés automatizálással
Átfogó és egyedi automatizálási megoldásokat, ipari kivitelű hardvereket, szoftvereket és rendszereket szállítunk partnereinknek, amellyekkel minimalizálhatóak a karbantartási és hosszú távú üzemeltetési költségek. Rendszerintegrátor megrendelőink számára olyan eszközöket biztosítunk, amelyekkel gyorsan és hatékonyan tudnak dolgozni, és nem kell aggódniuk a rendszer és komponenseinek megbízhatósága miatt. Ipari alkalmazásokra szabott megoldásainkat nagy múlttal rendelkező gyártók a MOXA és az OPTO22 robusztus hardvereire és a GE Digital, a Microsoft, a PTC és a SAS szoftver komponenseire építjük.

Kicsiknek és óriásoknak is
Nagy multinacionális vállalatokkal, valamint kis- és középvállalatokkal egyaránt dolgozunk: megbízóink éppúgy kikerülnek az energetika, gyógyszergyártás, vegyipar, élelmiszeripar, olaj- és gázipar területéről, mint az automatizálással, informatikával és biztonságtechnikával foglalkozó rendszerintegrátorok közül. A cél ugyanis azonos: a meglévő géppark, eszközrendszer automatizálása, hatékonyságának javítása a digitális ipari technológia legmegbízhatóbb hardvereivel és az ezeket működtető, a megrendelő igényeire szabott szoftvereinkkel.

Bonyolult? Segítünk!
Az ipar 4.0 meglehetősen komplex szakterület, így a legtöbb vállalat óvatos, miképp vágjon bele, hogyan induljon el, milyen fejlesztésekkel kezdjen. Ezt felismerve készséggel állunk rendelkezésükre elérhetőségeinken, ahol kollégáink felkészülten fogadják hívásaikat, e-mailjeiket, és kötelezettségmentesen segítenek az első lépésekben. Emellett cégünk saját konferenciákat szervez, gyakran adunk elő szakmai fórumokon, rendezvényeken. Konzultációs lehetőséget biztosítunk, rendszerintegrátori rendszert építettünk ki, kiállítóként részt veszünk rangos szakmai rendezvényeken (Pharm Connect Congress, Védelmi és Irányítástechnikai Fórum, Lean Forum). 

A digitális technológia hatékonyságnövelő lehetőségein túl töretlenül hiszünk az emberekben: kiváló kollégáinkban, akik precízen elvégzett munkával és intuitív figyelemmel kísérnek minden projektet, és a szakértelem mellett kiemelkedő ügyfélkapcsolatról gondoskodnak.


Bóna Judit, Bóna Péter

Ügyvezetők

 

Dun & Bradstreet tanusitvany


Timeline COMFORTH ELISMERÉS
Arrow
Kapcsolat
Place
H-1138 Budapest,
Dunavirág utca 2-6. I. torony 4. em. (Gateway Office Park)
Mobil
Email
mail@comforth.hu
Kövessen minket!
Facebook Youtube Linkedin
Kapcsolat
Kövessen minket!