SZOFTVER

Saját fejlesztői csapatunkkal olyan megoldásokat szállítunk, amelyek elsősorban a gyártó vállalatok számára nyújtanak megoldást az objektív, automatikus adatgyűjtés terén, és elősegítik a hatékonyabb termelést. Több, mint tíz éve fejlesztünk és installálunk megrendelőinknek a mostani ipar 4.0 trendnek megfelelő rendszereket. Az általunk kínált szoftverek legfontosabb tulajdonsága az eszközök és a különböző rendszerek közötti átjárhatóság, legyen szó akár a GE Digital dobozos SCADA és MES szoftvereiről vagy további, általunk forgalmazott (WIN-911, groov) megoldásokról, csakúgy mint a saját fejlesztésű rendszereinkről. Ipari applikációink tervezésekor a hatékonyságnövelést, az átlátható munkafolyamatokat és a rendszerszemléletet tartjuk szem előtt. Innovatív megoldásainkban a legkorszerűbb webes technológiákat használjuk.

Termékeink
Referenciák
Képviselt Gyártók
Saját szervezésű rendezvényeink
Rendezvények, amiken részt vettünk
Munkatársak
Bóna Péter
Bóna Péter
Ügyvezető Igazgató
Misik Zoltán
Misik Zoltán
Vezető alkalmazásfejlesztő mérnök
Tőkey Zoltán
Tőkey Zoltán
vezető szoftverkonzulens
Kovács Gergely
Kovács Gergely
vezető szoftverfejlesztő
Sós András
Sós András
alkalmazásfejlesztő mérnök
Hóringer Tamás
Hóringer Tamás
alkalmazásfejlesztő mérnök
Nagy Gábor
Nagy Gábor
alkalmazásfejlesztő mérnök
Nagy Ferenc
Nagy Ferenc
alkalmazásfejlesztő mérnök
Hrubi Gyula
Hrubi Gyula
alkalmazásfejlesztő mérnök
Hetényi Petra
Hetényi Petra
Business Development Manager
Tokovics Ákos
Tokovics Ákos
Business Development Engineer
Takács Veronika
Takács Veronika
Alkalmazás fejlesztő mérnök
Nagy Anita
Nagy Anita
Szoftverfejlesztő
Horváth Roland
Horváth Roland
Szoftverfejlesztő
Magai Hanna
Magai Hanna
Alkalmazásfejlesztő
Kovács Ádám
Kovács Ádám
Szoftverfejlesztő
Sajtómegjelenések
arrow
Rólunk

30 év az ipari informatika jegyében
Cégünk, az 1988-ban alapított Com-Forth Kft. egy magyar tulajdonban lévő, stabil pénzügyi háttérrel rendelkező családi vállalkozás, amely innovatív ipari informatikai megoldásaival az évek során több száz gyártó cégnek és egyéb vállalatnak segített hatékonyabbá tenni a termelését, illetve a gépei, berendezései közötti kommunikációt.

Költségcsökkentés automatizálással
Átfogó és egyedi automatizálási megoldásokat, ipari kivitelű hardvereket, szoftvereket és rendszereket szállítunk partnereinknek, amellyekkel minimalizálhatóak a karbantartási és hosszú távú üzemeltetési költségek. Rendszerintegrátor megrendelőink számára olyan eszközöket biztosítunk, amelyekkel gyorsan és hatékonyan tudnak dolgozni, és nem kell aggódniuk a rendszer és komponenseinek megbízhatósága miatt. Ipari alkalmazásokra szabott megoldásainkat nagy múlttal rendelkező gyártók a MOXA és az OPTO22 robusztus hardvereire és a GE Digital, a Microsoft, a PTC és a SAS szoftver komponenseire építjük.

Kicsiknek és óriásoknak is
Nagy multinacionális vállalatokkal, valamint kis- és középvállalatokkal egyaránt dolgozunk: megbízóink éppúgy kikerülnek az energetika, gyógyszergyártás, vegyipar, élelmiszeripar, olaj- és gázipar területéről, mint az automatizálással, informatikával és biztonságtechnikával foglalkozó rendszerintegrátorok közül. A cél ugyanis azonos: a meglévő géppark, eszközrendszer automatizálása, hatékonyságának javítása a digitális ipari technológia legmegbízhatóbb hardvereivel és az ezeket működtető, a megrendelő igényeire szabott szoftvereinkkel.

Bonyolult? Segítünk!
Az ipar 4.0 meglehetősen komplex szakterület, így a legtöbb vállalat óvatos, miképp vágjon bele, hogyan induljon el, milyen fejlesztésekkel kezdjen. Ezt felismerve készséggel állunk rendelkezésükre elérhetőségeinken, ahol kollégáink felkészülten fogadják hívásaikat, e-mailjeiket, és kötelezettségmentesen segítenek az első lépésekben. Emellett cégünk saját konferenciákat szervez, gyakran adunk elő szakmai fórumokon, rendezvényeken. Konzultációs lehetőséget biztosítunk, rendszerintegrátori rendszert építettünk ki, kiállítóként részt veszünk rangos szakmai rendezvényeken (Pharm Connect Congress, Védelmi és Irányítástechnikai Fórum, Lean Forum). 

A digitális technológia hatékonyságnövelő lehetőségein túl töretlenül hiszünk az emberekben: kiváló kollégáinkban, akik precízen elvégzett munkával és intuitív figyelemmel kísérnek minden projektet, és a szakértelem mellett kiemelkedő ügyfélkapcsolatról gondoskodnak.


Bóna Judit, Bóna Péter

Ügyvezetők

 

Dun & Bradstreet tanusitvany


Timeline COMFORTH ELISMERÉS
Arrow
Kapcsolat
Place
H-1138 Budapest,
Dunavirág utca 2-6. I. torony 4. em. (Gateway Office Park)
Mobil
Email
mail@comforth.hu
Kövessen minket!
Facebook Youtube Linkedin
Kapcsolat
Kövessen minket!