IThon.info

Partnerség kezdete: 2016

Az IThon.info információs platform célja, hogy megmutassa a Magyarországon található informatikai lehetőségeket, legfrissebb híreket és sikertörténeteket.

A cég a részletes tájékoztatáson és szakmai közösségépítésen túl fontosnak tartja, hogy a folyamatos elvándorlással szemben hazai alternatívákat prezentáljon.

A platform célja, hogy egy helyen összegyűjtse a legtöbb olyan céget, mely valamilyen szakterületen foglalkoztat IT szakembert, illetve azokat az intézmények, melyek képzéseket indítanak a szakterületen. Fókuszban a technológiák és a szakmai tartalmak.

Az IThon.info az informatika területén dolgozóknak és minden érdeklődő számára lehetőséget biztosít a folyamatosan bővülő információk részletes keresésére, a kedvenc ajánlatok, munkáltatói és képzés kínálat követésére, a cégek számára pedig segítséget szeretne nyújtani a partnerek, leendő munkatársak és potenciális utánpótlás megtalálására.

Az IThon.info nevéhez köthető az Országos IT Megmérettetés - a 2017. legnagyobb online IT eseményének a megrendezése és kivitelezése.

További részleteket itt talál.

Arrow
Kapcsolat
Place
H-1138 Budapest,
Dunavirág utca 2-6. I. torony 4. em. (Gateway Office Park)
Mobil
Email
mail@comforth.hu
Kövessen minket!
Facebook Youtube Linkedin
Kapcsolat
Kövessen minket!