Black Cell Magyarország Kft.

Partnerség kezdete: 2020

A Black Cell-el kötött stratégiai együttműködésünk keretében elköteleztük magunkat a hazai ipari kibervédelmi képességek fejlesztése és a szakterülettel történő folyamatos konzulációs lehetőség biztosítása mellett. Közös munkával arra törekszünk, hogy az ipari kibervédelem a fontosságának megfelelő helyet és szerepet kapja a szervezetek informatikai és biztonsági stratégiájában. 

A Com-Forth és a Black Cell közös erővel segítik ügyfeleik Ipar 4.0 törekvését, amelyhez a Com-Forth az adatgyűjtési-, gyártás és folyamat automatizálási valamint egyéb ipari informatikai területeken szerzett 30 éves szakmai tapasztalatával és forgalmazott eszközeivel, míg a Black Cell az offenzív és defenzív kibervédelmi képességeivel, valamint a speciális ICS/OT biztonsági eszközeivel tud hozzájárulni.  

A megvalósuló közös projektekben így nemcsak az Ipar 4.0 szempontok, illetve a magasszintű rendszerfejlesztői és rendszerintegrátori szaktudás, hanem az ipari hálózatok, vezérlők és szenzorok, vagy az adatfeldolgozás és megjelenítés megfelelő kibervédelme is megvalósul. 

Arrow
Kapcsolat
Place
H-1138 Budapest,
Dunavirág utca 2-6. I. torony 4. em. (Gateway Office Park)
Mobil
Email
mail@comforth.hu
Kövessen minket!
Facebook Youtube Linkedin
Kapcsolat
Kövessen minket!