A Weszta-T Kft. készletelszámoló rendszere

Ügyfél: Weszta-T Kft.
A Weszta-T Kft. készletelszámoló rendszere

“Korábban PC-vel oldottuk meg [a kommunikációt a terepi eszközökkel, a tárolt készlet számítását, valamint az alarm- és készletnaplót], de még redundáns működés esetén sem volt a rendszer túl stabil.”

A DANTIS Embedded készletelszámoló rendszer MOXA UC-7420-LX típusú Universal Communicatorra készített készletelszámoló program. Az UC-7420 beágyazott számítógép végzi a kommunikációt a terepi eszközökkel, számítja a tárolt készletet, valamint alarm- és készletnaplót készít egy külsőleg behelyezhető CF-kártyára. A megjelenítés távoli számítógépen történik, amely nagy sebességű Ethernet LAN kapcsolaton kommunikál a rendszerrel: A gyűjtött adatok változatos formában jeleníthetőek meg bármelyik hálózatba kapcsolt PC-n.

“Korábban PC-vel oldottuk meg ezt a feladatot, de még redundáns működés esetén sem volt a rendszer túl stabil. A MOXA beágyazott számítógépekkel azonban nagyfokú stabilitás érhető el, mert a terepi eszközökkel való kommunikáció szétosztható több soros portra, s a PC-vel egy nagy sebességű LAN kapcsolaton kommunikálunk. A MOXA UC-7420 gyakorlatilag egy terepi adatgyűjtő szerepét látja el. Kommunikál a terepi eszközökkel (szintmérő, átlaghőmérő), s számítja a készletet (térfogat, normál térfogat, tömeg), első szintű naplózást és alarmkezelést végez. Minden, a készletelszámolással kapcsolatos adat megtalálható a MOXA eszközön. A PC jelenleg már csak a MOXA eszköz adatait jeleníti meg, illetve az elsődleges napló adataiból készít egy másodlagos naplót egy adatbázis szerverre.”

Brandszájz Dénes
Fejlesztőmérnök
WESZTA-T Kft.

Arrow
Kapcsolat
Place
H-1138 Budapest,
Dunavirág utca 2-6. I. torony 4. em. (Gateway Office Park)
Mobil
Email
mail@comforth.hu
Kövessen minket!
Facebook Youtube Linkedin
Kapcsolat
Kövessen minket!