A Com-Forth Kft. referenciái egy európai gyógyászati eszköz gyártó vállalat üzemeiben - Web-alapú selejt-kezelő riport

Ügyfél: Egy európai gyógyászati eszköz gyártó vállalat
A Com-Forth Kft. referenciái egy európai gyógyászati eszköz gyártó vállalat üzemeiben - Web-alapú selejt-kezelő riport

A cég bemutatása

Partnerünk egy globális vállalat, amelynek fő tevékenységi köre a gyógyászati eszközök és technológiák gyártása, különös tekintettel a krónikus állapotú betegek helyzetének a javítására.

 

A projekt rövid ismertetése

A Com-Forth Kft. egy pilot projekt keretében fejlesztett egy web-alapú interfészt, amely lehetővé teszi a jó darabok és a selejtek rögzítését, nyomon követését és kategorizálását a gyártó sorokon, valamint a hibás darabok riportolását különböző kritériumok alapján.

Ez a technológia helyettesíti a korábbi manuális darab számlálást és papír-alapú adatrögzítést a gyártott darabokra és selejt darabokra. A web-alapú rendszer nem csak megkönnyíti és meggyorsítja az operátorok munkáját, de ezen túl lehetővé teszi a termelés valós idejű monitorozását és visszakövethetőségét.

 

A Com-Forth Kft. megoldása

A webes riportok megjeleníthetők asztali PC-n, tableten vagy akár okostelefonon.

Minden gyártósor mellé ki van helyezve egy tablet, amelyen az operátorok manuálisan tudják rögzíteni a selejt darabszámot, a selejt okkal együtt.

A felületnek két beviteli nyelve van, angol és a helyi nyelv.

A rendszerben több előre definiált riport is elérhető. Ezek mutatják a selejt darabokat gépenként, selejt okonként, műszakonként vagy akár operátoronként.

A historikus adatok a rendszer bevezetéséig nyúlnak vissza. A hosszútávú trend riportok mutatják a selejt kategóriák alakulását, de akár egy-egy gyártósor hatékonyságát is lehet elemezni.

 

A következő standard riportok érhetők el a felületen:

 selejtriport

 

 

 riport selejt ok

 

 

Rendszer architektúra

 

Miért a Com-Forth Kft.? – Rólunk mondták

At first we chosen Com-Forth, just because good cooperation and support on another tasks, but after longer cooperation on project „scrap collection”, we were satisfied by customer orientation, positive attitude, profesional approach and knowledges of Com-Forth.

 

Tervezett további projektek

Cégcsoport szinten megszületett a döntés, hogy a jelenleg egy helyszínen működő rendszert a teljes cégcsoportra kiterjesztik, öt ország száznál több gépsorára.

Az új rendszer már automatikusan is gyűjti majd az adatokat közvetlenül a gépsorokról, ezzel is kiküszöbölve az emberi hiba lehetőségét.

Kibővült funkcionalitásának köszönhetően, az új rendszer már tartalmazni fogja a teljes eszközhatékonyság (OEE) számítást is.

Arrow
Kapcsolat
Place
H-1138 Budapest,
Dunavirág utca 2-6. I. torony 4. em. (Gateway Office Park)
Mobil
Email
mail@comforth.hu
Kövessen minket!
Facebook Youtube Linkedin
Kapcsolat
Kövessen minket!