R-Traffic - vasútvonali váltófűtéshez, térvilágításhoz kapcsolódó adatátviteli rendszerek

Ügyfél: R-Traffic Kft.
Termék: MOXA ipari switchek
R-Traffic - vasútvonali váltófűtéshez, térvilágításhoz kapcsolódó adatátviteli rendszerek

Háttér

Az R-Traffic Kft. több évtizedes szakmai gyakorlattal rendelkezik a kötöttpályás közlekedési rendszerek fejlesztésében, tervezésében és kivitelezésében. Mérnöki és műszaki fejlesztésekkel folyamatosan részt vesz a BKV HÉV és a metró, a GYSEV, valamint a MÁV Zrt. és más, iparvasutakat üzemeltető cégek projektjeiben.

Megoldások

A Com-Forth Kft. MOXA eszközöket biztosított az R-Traffic által kivitelezett vasúti váltófűtés és térvilágítás adatátviteli rendszereinek kiépítéséhez:

 

MOXA ipari switchek

Az ipari IoT, Ipar 4.0 projektek során egyre gyakrabban merül fel az igény egy mindent átfogó hálózatra, melybe a gyár összes olyan fontos ipari berendezése integrálható, amelyekről adatokat kívánunk gyűjteni. Az automatizálás, az ipar 4.0 és az Internet-of-Things világában a MOXA switchek közös platformot teremtenek az Ethernet központú vezetékes, vezeték nélküli és biztonsági kapcsolatok között úgy, hogy egyetlen, integrált hálózatot hoznak létre. A MOXA eszközök közül számos paraméter alapján lehet választani, de minden menedzselt Ethernet switchre jellemző a redundancia, a megbízhatóság, a kiberbiztonság (IEC 62443-4-2 szabvány szerint), a teljes rendszerbe integrálhatóság és a vizualizált vezérlés. A különleges, ipari igényekre szabott termékeik a legnagyobb mértékben megfelelnek az energetikai, közlekedési, olaj- és gázipari, víz- és szennyvízkezelési szabványoknak, melyekre a cég bátran vállal 5 év garanciát, ugyanis zord körülmények között, kiterjesztett hőtartományban is maximális megbízhatósággal működnek.

Tovább a Moxa switchekhez

Arrow
Kapcsolat
Place
H-1138 Budapest,
Dunavirág utca 2-6. I. torony 4. em. (Gateway Office Park)
Mobil
Email
mail@comforth.hu
Kövessen minket!
Facebook Youtube Linkedin
Kapcsolat
Kövessen minket!