Solis Ortus

Ügyfél: Solis Ortus
Solis Ortus

A Solis Ortus Energetikai Kft. saját beruházásban megvalósult naperőműve mellett több mint 160 magyarországi naperőművet adminisztrál és felügyel (2019 Q3) az ország különböző területein. "SUNdroid" online adminisztrációs és monitoring rendszere a felügyelt naperőművek minden  releváns dimenzióját és termelési adatát valós időben 1-15 perces időintervallumokban bocsátja az üzemeltetés és a beruházók rendelkezésére.

A vállalat saját fejlesztésű monitoring rendszeréhez 2019-től a COM-FORTH Kft. szállítja az I/O jelfeldolgozó hardver-infrastruktúrát (ioLogik E1212), illetve egyes végpontokon az IOT eszközök mellett hálózati eszközöket (pl. Moxa switchek – EDS-205A) is.

A felügyelt napelemes termelő rendszerek SCADA felügyeletét és az egyéb digitális és analóg jelek feldolgozását, adatbázisba csatornázását egyedi szoftvert futtató eszközökkel és célhardverrel oldották meg. A gyűjtött információk biztonságos Internet kapcsolaton keresztül kerülnek feltöltésre a vállalat adatközponti felhőjébe, illetve publikálásra az online felügyeleti platformon.

A Moxa eszközök beszerzése mellett alábbi elvárásoknak történő közel 100%-os megfelelés szólt:

Arrow
Kapcsolat
Place
H-1138 Budapest,
Dunavirág utca 2-6. I. torony 4. em. (Gateway Office Park)
Mobil
Email
mail@comforth.hu
Kövessen minket!
Facebook Youtube Linkedin
Kapcsolat
Kövessen minket!