Proficy Csense

A Proficy CSense egy analitikai szoftver, amely abban segít a mérnökeinek, hogy a meglévő nyers adatai felhasználásával megtalálják különböző meghibásodások vagy a szuboptimális hatékonyság okát, hogy a berendezések finomhangolását elvégezzék (APC: Advanced Process Control), hogy közvetlen visszacsatolást nyújtson a gépeknek, vagy akár jósolt problémák bekövetkezte előtt visszajelzéssel szolgáljon az operátoroknak.

Az szoftver kitűnő vizualizációs megoldásaival segít az eszközökből és folyamatokból kinyert adatok grafikonon történő megjelenítésében, összehasonlításában, folyamatmérnöki és matematikai elemzésében, valamint hibaelhárításban, előrejelzésben és optimalizálásban. Segítségével jelentősen tudjuk növelni a termelés hatékonyságát, növelhetjük az OEE-t és csökkenthetjük a költségeinket.

A Proficy CSense 2023-at az különbözteti meg a többi analitikai szoftvertől, hogy mérnökök tervezték, mérnököknek, így különösebb matematikai és programozási ismeretek nélkül is, különböző forrásból származó adatokat köthetünk össze, informatív grafikonokat rajzoltathatunk, sőt matematikai modelleket készíthetünk, amelyekkel előrejelezhetjük az események lefutását.

 

Érdekel a Csense

Arrow
Kapcsolat
Place
H-1138 Budapest,
Dunavirág utca 2-6. I. torony 4. em. (Gateway Office Park)
Mobil
Email
mail@comforth.hu
Kövessen minket!
Facebook Youtube Linkedin
Kapcsolat
Kövessen minket!