Flaga Székesfehérvár - kamera rendszer hálózat

Ügyfél: ProMech Kft.
Flaga Székesfehérvár - kamera rendszer hálózat

A telephely fejlesztése során szükségessé vált egy átfogó vagyonvédelmi kamera rendszer, valamint a területen belüli kamion közlekedés biztonságát kiszolgáló kamera rendszer telepítése. Ezen igények mentén 24 darab vagyonvédelmi kamera és 12 darab közlekedés felügyeleti kamera került kiépítésre. A kamerák adatai egy központi szerverhelységbe jutnak el, ahol 2 darab rögzítő fogadja azokat, két rögzítő pedig egy integrált vagyonvédelmi felügyeleti szoftveren keresztül érhető el a felhasználók számára.

A jelenleg is futó számos kamerakép, valamint a későbbi bővíthetőség miatt mindenképpen gigabites ethernet gerinchálózatot kellett létrehozni. A terepi eszközök switchei pedig fűtetlen kültéri kapcsolószekrényekbe kerültek, ezért egyértelmű, hogy a Moxán keresztül elérhető, kiterjesztett hőfoktartományú eszközök kerültek beszerzésre, így minden időjárási körülmény esetén is biztosított az üzembiztos működés.

Szintén nagy segítséget nyújtott a hálózat megtervezésében a Moxa rendkívül széles termékkínálata, mivel minden kamera POE tápellátású gigabites gerinchálózaton, és mindez kiterjesztett hőfoktartományban is rendelkezésre áll. Ezen speciális igények mindegyike megtalálható egy adott Moxa típusban, nem kell több eszközt egymás mellé telepíteni (pl. EDS-P510A-8POE-2GTXSFP-T: 8darab POE port, 2darab gigabites SFP port, -40 és +75°C közötti hőmérséklet tartomány, igény esetén még a TurboRinget is tudja – jelen alkalmazásban ez a funkció nem került kihasználásra).

Arrow
Kapcsolat
Place
H-1138 Budapest,
Dunavirág utca 2-6. I. torony 4. em. (Gateway Office Park)
Mobil
Email
mail@comforth.hu
Kövessen minket!
Facebook Youtube Linkedin
Kapcsolat
Kövessen minket!