GE iFIX HMI és SCADA

Az iFIX a világ egyik legelterjedtebb ipari automatizálási SCADA szoftvere a GE-től, kiemelt megbízhatósága miatt sikerrel alkalmazható a legkülönbözőbb iparágakban. Minden olyan vállalatnál használható, ahol adatokat kell összegyűjteni, feldolgozni és megjeleníteni, kritikus gyártási folyamatokat vezérelni, szabályozni és irányítani, legyen az gyógyszergyár vagy olajfinomító.

Az iFIX SCADA gyűjti össze és juttatja el az egész szervezet területén keletkező kritikus információkat az operátorok, döntéshozók és vezetők számára (HMI), akik így döntéseiket gyorsan és megalapozottan hozhatják meg a maximális hatékonyságért. Ez különösen napjainkban igaz, amikor a High Performance HMI paragdigma egyre nagyobb teret nyer, és a felhasználói élmény (UX) egyre fontosabb az ipari létesítményekben is.

Rugalmas architektúrája lehetővé teszi, hogy később is egyszerűen bővíthető legyen új modulokkal, így már egy kis kezdő alkalmazással is megalapozhatóak a későbbi ipar 4.0 fejlesztések.

Olyan iparágakhoz ajánljuk, ahol kiemelten fontos a megbízhatóság, pl. gyógyszeripar, olaj- és gázipar, energetikai szektor, víz- és szennyvízkezelés, élelmiszeripar.

 

Érdekel az iFix

Arrow
Kapcsolat
Place
H-1138 Budapest,
Dunavirág utca 2-6. I. torony 4. em. (Gateway Office Park)
Mobil
Email
mail@comforth.hu
Kövessen minket!
Facebook Youtube Linkedin
Kapcsolat
Kövessen minket!